Inertia image. © Pexels

Alt, du har brug for at vide om Xbox Series X

Xbox Series X er den nyeste spilkonsol fra Microsoft, der er ved at tage spilverdenen med storm. Det er helt naturligt at føle sig overvældet af de mange oplysninger, der florerer omkring denne konsol på nettet. Men fortvivl ikke! I denne blog vil vi give dig alt, hvad du har brug for at vide om Xbox Series X, så du kan tage en informeret beslutning om, hvorvidt det er den rette konsol for dig.


Design: Designet af Xbox Series X er markant forskelligt fra tidligere Xbox-konsoller. Konsollen er af stål, sort i farven og kubisk formet, og den kan placeres vertikalt eller vandret, alt efter hvad du foretrækker. Den største ændring fra tidligere modeller er størrelsen - Xbox Series X er en stor konsol, så sørg for, at du har nok plads på hylden, før du køber den.


Specifikationer: Xbox Series X er en yderst velspecificeret maskine og har en tilpasset AMD 8-kerners Zen 2-processor og en AMD RDNA 2-grafikkort med hele 12 teraflops. Hukommelse og opbevaring er også imponerende med 16 GB GDDR6 RAM og en 1 TB SSD. Dette betyder, at konsollen er skabt til at have masser af power, og du vil ikke opleve nogen problemer med at køre selv de mest krævende spil.


Spil: Xbox Series X er bagudkompatibel og kan spille de fleste spil fra tidligere Xbox-konsoller: Xbox, Xbox 360 og Xbox One. Men det er ikke alt, da konsollen også har en voksende liste over eksklusive spil, der kun er tilgængelige på Xbox Series X, som Halo Infinite og Forza Motorsport 8. Med Microsofts Game Pass-abonnement vil du have adgang til over 100 spil af høj kvalitet, inklusive eksklusive spil, allerede fra dag et.


Andre funktioner: Xbox Series X har også andre funktioner til dig at drage fordel af ved siden af spil. OneGuide-funktionen gør det nemt at skifte mellem live-tv og streaming-apps uden at skulle skifte HDMI-port. Hvis du er på udkig efter et mere visuelt imponerende udvalg af film og tv-serier, kan du også vælge at udvide til 4K Ultra HD Blu-ray-drevet.


Xbox Series X er en imponerende konsol, der er designet til at have masser af power og kan drage fordel af den seneste teknologi. Konsollen har en stor samling af bagudkompatible spil og eksklusivt indhold, som vil tiltrække både hardcore og casual gamere. Hvis du leder efter en konsol med stor spilpower og mange andre funktioner, så vil Xbox Series X helt sikkert være den rigtige konsol for dig.